تسمه نقاله

شرکت استیلا طراح و سازنده انواع تسمه نقاله

تسمه نقاله

شرکت استیلا طراح و سازنده انواع تسمه نقاله

  • ۰
  • ۰

چگونگی فرآوری پای مرغ

پای مرغ پس از حمل از کشتارگاه به واحد فرآوری در ۲ سالن مجزا عمل آوری می شود:

۱ – سالن اولیه (غیرتمیز)
در این سالن عملیات تخلیه، آماده سازی و پوستکنی پای مرغ انجام می شود و می بایست متناسب با ظرفیت پای مرغ ورودی، دارای سردخانه بالای صفر درجه و اتاقک ضایعات باشد.
چیدمان ماشین آلات متناسب با سفارش مشتری به شرح ذیل است:
اسکالدر
پوستکن
نقاله انتقال

ماشین آلات مذکور به دو شکل تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک طراحی و تولید می شود.

۲- سالن ثانویه (تمیز)
دراین سالن عملیات خنک سازی، اصلاح کف زخمی، پنجه زنی، کنترل و بسته بندی انجام می شود و دارای سردخانه بالای صفر درجه (پیش سرد کن)، تونل انجماد، اتاقک نگهداری یخ و سردخانه نگهداری زیر صفر درجه می باشد.
چیدمان ماشین آلات متناسب با سفارش مشتری به شرح ذیل است:
چیلر پارویی
میز یا نقاله اصلاح و پاکسازی کف زخمی
پنجه زن نواری یا خورشیدی
نقاله انتقال به فینیشر
فینیشر
نقاله کنترل
نقاله بسته بندی
شرکت استیلا با اتکا به رزومه کاری خود و آشنایی کامل با تولید و بسته بندی پای مرغ تنها سازنده خط کامل فرآوری پای مرغ در ایران است که علاوه بر ارائه ماشین آلات پای مرغ مورد نیاز، آمادگی دارد کلیه مشاوره های لازم در خصوص راه اندازی واحدهای عمل آوری پای مرغ را در اختیار قرار دهد.

  • ۹۷/۰۷/۱۱
  • شرکت استیلا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی